Tänk vilken lycka när man har lärt sig att cykla, fast farfar fick höja sadeln Mille har långa ben. Godingarna har haft grannens barnbarn att leka med idag, det är så härligt att höra barnstoj igen på vår gata… när vi flyttade hit var det många barn på gatan och det var liv och rörelse
Risotton har jag gjort många gånger, vad gäller skyn är den en ny favorit och vi gjorde den för första gången på nyårsafton efter recept här och även köttet blev riktigt bra
Förutom att jag har gått ner i vikt med min kost så har min mage lugnat ner sig. Ni vet sådan där undersökning där man får sätta sig på en motionscykel, ta blodprover, prata mat och hälsa osv
Hur har ni det med lergrytorna, även kallad romargrytor, i era kök. Har ni plockat fram dom än eller står de fortfarande kvar och dammar i nåt köksskåp
Å så har man varit så mätt hela julen, trots att jag i år försökte tänka mig för Men två omgångar ris a la Malta lägger sig ju lätt som ett täcke överst och skapar en härligt god mättnadskänsla
Det återstår fortfarande att smaka men tror de får ligga en stund till i kylen och gosa till sig. Jag har bara gjort det en gång förut så jag är fortfarande i experimentfasen
Och idag ska jag iväg och träffa min farmor för första gången på väldigt länge och tänkte ta med fika så nu på morgonen har jag bakat havredrömmar och rulltårta
Lowe sattes sig fundersamt vid bordet och bara tittade på maten. Men när Charlotta hade testat att panera potatisbullar i panko, så gick jag helt enkelt och köpte mig en egen påse
Vi brukar dock ha en fin gul tårta till påsk, men äran för den får hel min farbror Göran ta på sig. När vi skulle ha middag i fredags så var ju mina tankar helt inne på vår, och framför allt påsk
Rätten kommer ursprungligen ifrån Mexico (kallas där carnitas), men finns i flera andra länder i olika varianter och med olika sorters kött, ja till och med skiljer det sig vilken del på djuret som används
Japp, nu har vi julat hela lägenheten klar idag, vi har alltså plockat fram rubbet. ) Granen har fått en ny plats i år och den hälsar att den trivs väldans bra där i hörnet i tv-rummet
Jag är kock och min sambo utbildar sig till kostvetare, och om vi som kan så mycket om mat tycker att det är svårt att laga bra mat, hur svårt måste det inte vara om man har en annan bakgrund
Som jag skrivit tidigare så kräver jag inte att det ska finnas LCHF-dopp på kaffebordet, men jag blir alltid extra glad när någon bemödat sig att tillverka något bara för min skull
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.