Nu jagvetvarför min kompis säger så hehe. Jag älska pistagebullar det var riktigt gott. d , bullarna var saftigt fyllningen var riktigt smarrig och underbar
Men jagvet att det är en förbannat bra pajdeg så jag bryr mig inte så mycket om varför. jagvet inte. Och info för er som inte sett filmen) ett hippie-troll som i slutänden visar de onda (som blir lyckliga av att äta troll) var resten av trollen finns
Jag kan inte påstå att jag är något stort fan av tofu egentligen – jag tycker den är rätt knepig både smak- och konsistensmässigt – men nu köpte vi en färdigmarinerad som var god
Krydda med salt, svartpeppar och en gnutta råsocker, och låt därefter tomatsåsen koka ihop under en knapp halvtimma, medan du förbereder färsen och börjar kavla ut pizzabottnar
Ni vet sådär lite sega, med en härlig sötma från honungen, en svag touch av kanel och vanilj och avslutningsvis det där knapriga från nötterna, kan vara bland det godaste jag bakat i lchf-väg
Under flera decennier har Sören Gyll varit en av Sveriges mest framträdande industrimän. Jag tror att den här typen av diskussioner inte är särskilt vanliga i styrelserna i dag heller annat än när det handlar om tydligt profilerade hälsoprodukter
Vi träffas i Sandgärdsskolans hemkunskapslokal och där börjar vi med att jag bakar ett matbröd och en kaka och berättar om ingredienserna och tips och trix vad gäller lågkolhydratsbakning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.