Ta ut köttet ur ugnen och svep in köttet i folie, låt den kallna. Dubbelmarineradfläskfilé . Lägg fläskfilé i en tät plastpåse eller burk med lock och slå över marinaden
När man är många på sommarens kalas så passar det bra att bjuda på dubbelmarineradfläskfilé. Putsa köttet, krydda med salt och peppar och bryn fläskfilén i stekpanna
Fler tips på tillbehör som hade passat till just detta köttet hittar du i detta inlägget där vi bjöd på en buffé med kalla kycklingspett, dubbelmarinerad kotlett
Ställ fatet kallt ca en timme eller till servering. Hittade ett mycket intressant recept på dubbelmarineradfläskfilé hos Tinas skåpmat som jag var tvungen att pröva
Lägg köttet i marinaden, täck med plastfilm och låt kallna i marinaden. Täck med plastfilm och låt stå kallt minst 2 timmar, gärna över natten. Låt köttet stå i kylskåp, så fort det kallnat, minst 2 timmar. 2 fläskfiléer à 600-700 g
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.