Idag är förstadagen efter två hela veckors semetser. Jaghade lite småångest inför dettakanjagerkänna, för ärligt talat trivdes jaghimlabra med attha semester
The FatDuckdenhärAlltingbörjade med en äkta Pimm's på. som sedanpudras med pulveriseradVodka & Lime och doften av drycken sprayas i luftenLunchen började med ett glaschampagne och rödbets"macaroons" med pepparotskräm, som smalt i munnenRödkålsgazpacho med senapsglass- fantastisktVaktel "jelly" med kräftkräm, kycklinglever parfait, ekmossa och tryffel toastDenberömda "snail porridge" - snigelgröt med Iberico Bellotaskinka och hyvlad fänkål, (suddig bild)Stekt Foie Gras med barberry sås (vad är det på svenska
Stekt ankbröst – stekt ankbröst i skivor med krispig fettkåpakryddatenbart med salt. Festlig fransk rätt med apelsinsås till, Canard à l’Orange, som passar fint till nyårsafton
Eftersom duckal'orange är en myyycket traditionell rätt och vi råkaha en hög med apelsinerhemma måste tillbehören helt klartinnehållaapelsin, och den här gången blev det en härligt fräsch apelsinsallad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.