Elsas Kalasmat - Kycklingspett med citrontimjan, 4-8 port Pressa eller riv ner vitlöken i påsen tillsammans med olja, skal och saft från citronen. Dekorera gärna spetten med lite fler timjankvistar Elsas Skafferi
Elsas Kalasmat - Tvillingarnas räkröra med äpple och vitlök, 4-8 port Servera röran på grovt bröd och dekorera gärna med en klase vinbär. 4 dl skalade räkor. 4 msk crème fraiche Elsas Skafferi
Elsas Kalasmat - Tvillingarnas räkröra med äpple och vitlök, 4-8 port Servera röran på grovt bröd och dekorera gärna med en klase vinbär. 4 dl skalade räkor. 4 msk crème fraiche Elsas Skafferi
Elsas Kalasmat - Kall gurksoppa med yoghurt och mynta, 4-8 port Skala gurkan, halvera den och skrapa ur fröna med baksidan av en sked. Finhacka vitlöken och blanda ner i yoghurten tillsammans med finhackad chili utan frön Elsas Skafferi
Elsas Kalasmat - Vietnamesiska vårrullar med räkor, avokado och jordnötsdipp, 6 port Klipp lite i dem för att göra dem lättare att jobba med. servera med dippsåsen. 2 msk sweet chilisås 1-. 2 msk sweet chilisås 1- Elsas Skafferi
Elsas Kalasmat - Färskpotatis sallad, 8 port Blanda dressingen med potatis, rädisor och persilja. Blanda väl och smaka av med salt och peppar. 1-2 skivad röd lök. 1-2 skivad röd lök Elsas Skafferi
Elsas Kalasmat - Jordgubbar med vit chokladmousse, 10-12 port Vispa upp moussen med elvisp till önskad konsistens. Servera på valfritt vis med färska jordgubbar – i skålar eller som här Elsas Skafferi
Elsas Kalasmat - Kallrökt lax med wasabi och teriyakisås, 4 - 8 port Smaka av med salt och peppar. Bred fyllningen över laxen och rulla sedan ihop till en rulle med hjälp av plasten Elsas Skafferi
Elsas Kalasmat - Vietnamesiska vårrullar med räkor, avokado och jordnötsdipp, 6 port Klipp lite i dem för att göra dem lättare att jobba med. servera med dippsåsen. 2 msk sweet chilisås 1-. 2 msk sweet chilisås 1- Elsas Skafferi
Elsas Kalasmat - Helstekt fläskfilé med mango- och apelsinchutney, 4 port Blanda mangochutneyn med övriga ingredienser. servera tillsammans med chutneyn. Låt marinera någon timme och servera kallt på buffé tillsammans medElsas Skafferi
Elsas Kalasmat - Citron- och salviabakad laxsida, 8-10 port Lägg laxen på saltblandningen med köttsidan neråt, tryck till. Stick ner salviablad med jämna mellanrum Elsas Skafferi
Elsas Kalasmat - Citronkräm med färska bär, 4-6 port Täck med plastfilm och ställ in i kylen fram till serveringen. Servera med rårörda bär. 5 dl vispgrädde. 1,5 dl socker Elsas Skafferi
Elsas Kalasmat - Kallrökt lax med wasabi och teriyakisås, 4 - 8 port Smaka av med salt och peppar. Bred fyllningen över laxen och rulla sedan ihop till en rulle med hjälp av plasten Elsas Skafferi
Elsas Kalasmat - Helstekt fläskfilé med mango- och apelsinchutney, 4 port Blanda mangochutneyn med övriga ingredienser. servera tillsammans med chutneyn. Låt marinera någon timme och servera kallt på buffé tillsammans medElsas Skafferi
Elsas Kalasmat - Citron- och salviabakad laxsida, 8-10 port Lägg laxen på saltblandningen med köttsidan neråt, tryck till. Stick ner salviablad med jämna mellanrum Elsas Skafferi
Elsas Kalasmat - Färskpotatissallad med pesto, kapris och röd lök, 4 port Blanda med lök, kapris och pesto. Smaka av med salt och peppar. 1-2 msk kapris. 1-2 msk kapris. 700 gr färskpotatis Elsas Skafferi
Elsas Kalasmat - Krispig fänkålssallad med äpple och rädisa, 6-8 port Hyvla fänkål och rädisor tunt med mandolin, eller skär tunna. skivor med kniv, och lägg sedan i en skål Elsas Skafferi
Elsas Kalasmat - Hoisinmarinerad tofu, 2-4 port Garnera med. 400 gr naturell tofu. 1 dl hoisinsås. 1 liten röd lök. 1 röd chilifrukt. 1 vårlök, lökblast eller gräslök Elsas Skafferi
Elsas Kalasmat - Citronkräm med färska bär, 4-6 port Täck med plastfilm och ställ in i kylen fram till serveringen. Servera med rårörda bär. 5 dl vispgrädde. 1,5 dl socker Elsas Skafferi
Elsas Kalasmat - Gurksallad med dill och mynta, 4 port Låt stå och dra en stund toppa sedan salladen med viol- eller gurkörtsblommor precis före servering. -ett svalkande tillbehör till både kött och fisk Elsas Skafferi
Elsas kalasmat - ”Hong Shao Rou”, (Red braised pork) 8 port upp köttet, låt det rinna av och torka det med papper. upp köttet med en hålslev och ta grytan från värmen Elsas Skafferi
Elsas Kalasmat - Hoisinmarinerad tofu, 2-4 port Garnera med. 400 gr naturell tofu. 1 dl hoisinsås. 1 liten röd lök. 1 röd chilifrukt. 1 vårlök, lökblast eller gräslök Elsas Skafferi
Elsas Kalasmat - Quinoasallad med gurka och citron, 4 port Koka quinoa i vattnet tillsammans med spiskummin. Blanda med quinoan, tillsätt oljan och blanda väl. Smaka av med salt och peppar Elsas Skafferi
Elsas Kalasmat - Quinoasallad med gurka och citron, 4 port Koka quinoa i vattnet tillsammans med spiskummin. Blanda med quinoan, tillsätt oljan och blanda väl. Smaka av med salt och peppar Elsas Skafferi
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.