Hetta upp oljan och i med chili och vitlök. Och så ett gott vitt vin som passar utmärkt till. I med nudlarna, på med fisksåsen, ostronsåsen, sockret, sojan, limesaften och äggen
15-6 cm riven ingefära. 1500 g fisk (ex torsk, kolja, krabbkött och/eller lax). 11 vitlökHacka citrongräs och koriander, röd chili och riv ingefäran. 1Blanda ingredienserna med fisksåsen. 1Mosa fisken antingen med en gaffel eller med en matberedare. 1Blanda samman allt och gör sedan små plättar eller mindre hamburgare, cirka 2 cm höga. 1Sätt på spisen och smält lite smör samt olja i en stekpanna. 1En personlig favorit är att servera fiskkakorna med ett smakfullt kokosinspirerat ris
Smaka av med salt och peppar. Skär den i bitar medan fortfarande är fryst. Lägg plastfilm på en skärbräda och lägg ut den skivade laxen omlott till ett ark
Blanda mangochutneynmed övriga ingredienser. servera tillsammans med chutneyn. salt och peppar. Låt marinera någon timme och servera kallt på buffé tillsammans med
Smaka av med salt och peppar. Skär den i bitar medan fortfarande är fryst. Lägg plastfilm på en skärbräda och lägg ut den skivade laxen omlott till ett ark
Blanda mangochutneynmed övriga ingredienser. servera tillsammans med chutneyn. salt och peppar. Låt marinera någon timme och servera kallt på buffé tillsammans med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.