Var dags mat - Melonsallad med lufttorkad skinka och mynta, 4 port Blanda melonen med gurka, citronsaft och örter. Fördela skinkan över sallad och ringla över lite olivolja Elsas Skafferi
Elsas Kalasmat - Rabarberkaka med mynta, valnötter och kardemumma, ca 20 bitar Blanda mjöl med bakpulver, kardemumma och vaniljsocker. Klä en långpanna med bakplåtspapper och häll i smeten Elsas Skafferi
Elsas Kalasmat - Rabarberkaka med mynta, valnötter och kardemumma, ca 20 bitar Blanda mjöl med bakpulver, kardemumma och vaniljsocker. Klä en långpanna med bakplåtspapper och häll i smeten Elsas Skafferi
Elsas Kalasmat - Rabarberkaka med mynta, valnötter och kardemumma, ca 20 bitar Blanda mjöl med bakpulver, kardemumma och vaniljsocker. Klä en långpanna med bakplåtspapper och häll i smeten Elsas Skafferi
Elsas Kalasmat - Kokostoppar med citronmeliss och mynta, 20 stora eller 50 små Klicka ut toppar på bakplåt med papper på. Smält smöret och rör samman alla ingredienser i en stor bunke Elsas Skafferi
Elsas Kalasmat - Gurksallad med dill och mynta, 4 port Låt stå och dra en stund toppa sedan salladen med viol- eller gurkörtsblommor precis före servering. -ett svalkande tillbehör till både kött och fisk Elsas Skafferi
Elsas Kalasmat - Kall gurksoppa med yoghurt och mynta, 4-8 port Skala gurkan, halvera den och skrapa ur fröna med baksidan av en sked. Finhacka vitlöken och blanda ner i yoghurten tillsammans med finhackad chili utan frön Elsas Skafferi
Elsas Kalasmat - Kokostoppar med citronmeliss och mynta, 20 stora eller 50 små Klicka ut toppar på bakplåt med papper på. Smält smöret och rör samman alla ingredienser i en stor bunke Elsas Skafferi
Melonsallad med lufttorkad skinka och fetaost Den här fräscha och smakrika sallad är perfekt på sommaren som tillbehör till grillmaten eller varför inte som en förrätt …Fortsätt läs » Glutenfria Muminmamman
Vårkänslor - Melon- och gurksallad med mynta och lufttorkad skinka, 4 port Blanda melonen med gurka, citronsaft och örter. Fördela skinkan över sallad och ringla över lite olivolja Elsas Skafferi
Vårkänslor - Melon- och gurksallad med mynta och lufttorkad skinka, 4 port Blanda melonen med gurka, citronsaft och örter. Fördela skinkan över sallad och ringla över lite olivolja Elsas Skafferi
Lufttorkad skinka med basilikasmaksatt färskost, melon och rostade pinjenötter Det är måndag idag - men semester, så vi bestämde oss för att lyxa till det liet med en god trerättersmiddag efter att barnen gått och lagt sig Min matblogg
Elsas jul - Filodegskorgar med chèvre och honung, 8 pers - blev bjuden på dessa raringar till först rykande het glögg och. metall med smör eller olja. varje och en liten klick honung Elsas Skafferi
Elsas Kalasmat - Vietnamesiska vårrullar med räkor, avokado och jordnötsdipp, 6 port avokado och en dryg matsked räkor samt ett mynta blad. Färsk mynta. Klipp lite i dem för att göra dem lättare att jobba medElsas Skafferi
Elsas Kalasmat och dryck - Roségin, trendigast i år Sila genom silduk och blanda med lika delar gin. Min favorit är att blanda med. Lite mynta på toppen gör heller ingen skada Elsas Skafferi
Elsas Kalasmat och dryck - Roségin, trendigast i år Sila genom silduk och blanda med lika delar gin. Min favorit är att blanda med. färska jordgubbar, skivad lime och lemonad Elsas Skafferi
Elsas Kalasmat - Kallrökt lax med wasabi och teriyakisås, 4 - 8 port Smaka av med salt och peppar. Skär den i bitar medan fortfarande är fryst. Lägg upp på tallrikar, ringla över lite teriyakisås och strö över sesamfrö Elsas Skafferi
Elsas Kalasmat - "Drumsticks" med timjan och vitlök Lägg timjan, vitlöksklyftor, chiliflakes och honung i en mortel eller mixer. Lägg kycklingbenen i en stor plastpåse, slå över marinaden, knyt ihop Elsas Skafferi
Elsas Kalasmat - Vietnamesiska vårrullar med räkor, avokado och jordnötsdipp, 6 port avokado och en dryg matsked räkor samt ett mynta blad. Färsk mynta. Klipp lite i dem för att göra dem lättare att jobba medElsas Skafferi
Elsas Kalasmat och dryck - Roségin, trendigast i år Sila genom silduk och blanda med lika delar gin. Min favorit är att blanda med. Lite mynta på toppen gör heller ingen skada Elsas Skafferi
Elsas Kalasmat - Helstekt fläskfilé med mango- och apelsinchutney, 4 port Blanda mangochutneynmed övriga ingredienser. servera tillsammans med chutneyn. ½ apelsin, rivet skal och saft Elsas Skafferi
Elsas Kalasmat - Citron- och salviabakad laxsida, 8-10 port Lägg laxen på saltblandningen med köttsidan neråt, tryck till. Stick ner salviablad med jämna mellanrum Elsas Skafferi
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.