När fisken är genomkokt (vilket bara tar några minuter) är rätten redo att serveras. Svetta den gröna currypastan i en het panna och tillsätt sedan den strimlade gula löken
This time I added some heat to it by using redcurry paste, which gives a good flavor. curry, salt and coconut milk to the pumpkin-onion mixture and mix with a hand
Ingredienser till 4 portioner. 1 påse thai redcurrykrydda. Lägg ner kycklingbitarna, kokosmjölken och kryddorna och låt puttra i 10 minuter så att kycklingen blir färdig och allt har tagit smak av varandra. thairedcurryIngredienser till 4 portioner 4 st kycklingfiléer. 1 påse thai redcurrykrydda
Tillsätt nu resten av ingredienserna – den andra burken kokosmjölk, grönsaker, socker, limeblad, fisksås, mjölk och en smulad buljongtärning i grytan och rör om
blandade grönsaker (jag hade paprika, morot, röd lök och squash). Man kan givetvis gå hela vägen och göra den med egen kryddmix men jag valde att använda den färdiga kryddmixen Paneng redcurry ifrån Santa Maria
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.