När köttet är helt svalnat, slå in det i plastfolie och lägg det i frysen i ett par timmar. Lyssna på Carpaccio med Nan Roig, Horseradish Road med The Mountain Goats och New Year med The Breeders
Många av de näringsämnen som faktiskt finns i vetekärnan går förlorade när mansnabbjäser bröd. Sebastien Boudet är en förebild i ämnet och han har en hel del nytt att lära
När man frestar med enMalteserscheesecake. Cheesecakeden. Recptet har jag lånat från Jennys matblogg. I alla fall för alla som gillar maltesers och cheesecake
En klassiker med mandelbottnar och nougatsmörkräm - som man inte ser så ofta längre. Som ni förstår har det inte blivit så mycket tid över här vid datorn (just nu sitter jag ensam i cafeträdgården under skuggan av björken, äter överblivencheeseckake och citronmarängpaj och njuter av ledigheten), och jag ska visa bilder och berätta mer om helgensedan
-en. Fyll kycklingen med vitlök och stek den hel – upp. Dela kycklingen i 4 delar,. Kör kycklingen i ugnen på 180. grader ca 45 minuter, jag kör den ofta längre för jag tycker det blir godare. Kolla temperaturen vid benet – minst 72 grader ska det vara. Dela kycklingen i 4 delar,
Funderar på att spela in enfilm och visa tekniken när jag övat klart. Baugetterna gör jag enligtnedanstående recept och med en teknik jag lärde mig på kursen på Solhaga stenugnsbageri, Tar en del tid i anspråk men väl värt besväret
När man delar recept på enrabarbercheesecake med vit choklad. (Om det blir för lite rabarbersaft från kompotten kan man fylla på lite med rabarbersaft om man har det hemma
Ett ganska kärt besvär, då jag gillar utmaningar, Således bytte jag ut philadelphiaosten mot Tofuttis Creamy Smooth och vanligt smör mot Carlshamns mjölfria, men annars samma ingredienser som anges i receptet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.