Jag gör istället så att jag skär bort kärnhuset och bara använder återståendedel av gurkan. Det var länge sedan jag gjorde egen tzatziki, men efter en vecka i Grekland så kändes det som den givna såsen till köttet på sommarbuffén
Okidoki, vi har kollat och sållat bland våra foto som vi tog på semestern - det blir enheldel. )) Inte som förra årets frukost men ändå hur gott som helst, speciellt med dennautsikten
Den har räckt precis hela veckan. Förra söndagen så knådade jag ihop en lekdeg till barnen. Citronsyran måste du inte ha med i degenmenden gör att den håller flera veckor (förutsatt att du förvarar den i kylen)
KRAV-märkta produkter ska vara framställda så naturligt som möjligt och i KRAV-märkt glass tillåts inte sötningsmedel och konstgjorda färg- och aromämnen
Så har dennahelgen passerat och det är vardag igen imorgon. Men innan vi går mot vardag vill jag gärna tipsa er om en mycket smarrig maträtt som vi åt till middag igår
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.