På buffébordet med lite medelhavstema gör de sig också bra. Annat var det förra söndagen då vi tog oss en sväng till havet och matfotograferade lite i solen
Vad vore en måltid utan sallad. Men i bland kan man bli trött på det vanliga, sallad, tomat och gurka. Här får ni tips på en sallad som vi serverar på Gästgivaregården till lunchbuffeén
Beväpnad med min Canon, ett extra minneskort samt stora stora förhoppningar om enbrahelg, begav oss C och jag tillsammans med mina föräldrar till Grenna
Vi gick på stan hela lördagen och åt bland annat en mycket god lunch på Riche, shoppade både kläder och farsdagpresenter och avslutade med fika i form av hallonpaj
Nyköpta örter i kruka brukade trivas bra i de gamla, nu fattar jag varför. Vi har dubbla integrerade kyl och frysskåp täckta med träluckor i samma stil som restenavköksinredningen som skulle monteras om
Brödet passar bra att frysa. Den här variantenav hönökaka smakade kanske inte precis som originalet, men det gör inget för jag kan ibland tycka att originalet smakar lite väl sött
Vi hade recept på en plommonsås som vi gjort tidigare som vi visste skulle passa bra till så den fick det bli, plus lite gratinerad potatismos, sen var vi i hamn
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.