Chevretoast med honung och pinjenötter är så sanslöst gott att om man bara ska ge sig på att göra en förrätt och bjuda på i livet så ska man göra denna [om man tycker om getost vill säga]
Sjukstugan har haft öppet här hemma även i dag, frun har tagit det väldigt lugnt och inte gjort många knop alls faktiskt, förhoppningsvis hjälper det med lite vila
Midsommarafton i fredags var i det närmaste epik med mängder med skratt, fantastisk mat, berusande dryck, dans kring midsommarstången, lekar med skratt som får en att kikna, dans långt in på natten och ett iskallt morgondopp i det blå
Med oss hem har vi två restaurangtips, men dom sparar vi till en annan dag och bjuder idag istället på ett "sista minuten tips" inför morgondagens firande
-)När jag provsmakade fördes min tankar direkt tillbaka till min barndoms semestrar i Grekland då man efter middagarna fick en efterrätt bestående av en halv kokosnöt fylld med söt, krämig och iskall kokosglass
Men vi tyckte att det lät gott och tänkte testa det som förrätt tillsammans med lite bröd. Tanken var nog att man skulle ha det som tillbehör till grillat(
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.