Men när regnet blåste utanför köksfönstret så fick de blienklassiskkycklinggryta. Att det sen var ett två-dygns-projekt att få luck-helvetena att passa med nya kyl o frysskåp är enannanhistoria och många svordomar senare, men nu är dom på plats
Är det något som faller migismaken så är det Massa goda tillbehör på en hemmagjord pizzadeg. Soltorkade tomaterRucolaRinglad honung Chevré ostGorgonzola Olivolja Lufttorkad skinkaDet blev så salt och gott, och honungen gjorde så det blev lite sött även☺️ ja mumsigt värre
Man tar helt enkelt och river ett blomkålshuvud och kokar rivet snabbt och serverar som tillbehör när man vill ha något som ser ut som ris fast smakar blomkål
Okej de blev intelikarena som om man skrubbat dem för hand, men vem orkar det när det är kilovis. Idag har jag fått ändan ur solstolen och fixatliteinför vårt midsommarfirande
Skrivdinkommentar här. Kommentera Avbryt svar. Om du inte kan det så har Fredriksfika gjort enlitenfilm med precis hur man gör, den kan du se i hans inlägg HÄR eller på Youtube
Det är nåntingotroligtprimitivt med en tugga bröd indränkti köttsafter, fylld med olikasmaker och tuggmotstånd och sås som rinner ner för händerna och hakan
” tänker du skeptiskt och nej, det är därför det kallas fejk…Mengenom att tillsätta äggula och dragon får du en sås som smakarbearnaise och som du med gott samvete kan ta litetill utav utan att behöva tänka på att energiinnehålletimiddagenskenariväg helt åt skogen
Enklassiskmen ändå enkel och snabb förrätt är ett bra ess att ha kockärmen. Jag blandar gärna upp majonnäsen med crème fraiche och smaksätter med salt, peppar och dill
Hade egentligen tänkt att baka vanliga bullar iförmiddagsmen det blev inget med det. Sätt på ugnen och gör bullsmeten och när ugnen är varm är bullarna klara för att gräddas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.