Tärna kycklingen och stek denmed salt och peppar. Låt det putta på låg värme någon minut och kör i sen broccoli, haricort verts, curry och paprikapulver och majsen
Vispa äggvitorna medhälften av sockret till ett hårt skum. Bred ut på plåt med bakplåtspapper. Alltså beslutade jag att göra en helt ny variant som förhoppningsvis kunde falla samtliga i min hårda jury i smaken
) Bilden är gammal, och troligtvis den fulaste matbilden so far på min blogg, och den skarpsynte ser att den tagits innan jag satte igång med plastbantning av köket
Rivstarta kroppen, gör dig av med gifter och få massor av energi. Många går omkring med småkrämpor och känner sig orkeslösa och trötta utan synbar anledning
Den traditionella kurdiska Tepsin brukar oftast bara vara kryddade med salt och svartpeppar men som de flesta vet så älskar jag att krydda min mat med det jag föredrar och experimentera lite med kryddor tills jag blir nöjd, i det här tillfället har jag slagit ihop två olika kurdiska rätter till en, vilket jag tyckte funkade bra ihop
Oftast äts rättenmed salladsblad som man lindar runt köttet. När jag gör "asiatiska" marinader (som den till köttet), så följer jag aldrig något recept, utan blandar mer eller mindre ner allt som känns asiatiskt i mitt skafferi
I synnerhet gillar jag (gilla, detta Facebook-kapade och skändade ord) inläggen där det experimenterasmed tryckkokare, och efter att ha läst ett sådant brukar det alltid sluta med att minegen tryckkokare åker fram
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.