Okidoki, vi har kollat och sållat bland våra foto som vi tog på semestern - det bliren hel del. / Ankioch Håkan Så ett litet recept då som denna dag får bli på dendäringa goda blåa drinken på bilden, inte så lågt GI på den kanske men god - det är den
Sent framåt småtimmarna rundade vi av lördagen efter att ha avhandlat en uppsjö olikasamtalsämnen, ätit oss lyckligaoch tacksamma på jordärtskockssoppa med räkor, lax en varmrätt i form av Biff Rydberg så god så man nästan dog lite, ochdenminstai sällskapet bad om ombackningochsist crème brûlée
Idag har vi bara tagit det lugnt, skrotat omkringi myskläder, gått promenader med syster och svågers hund som vivarit hundvakter åt, fällt en tår itv-soffan under slutscenenifilmen Mrs Doubtfire som jag ochLIllantittade på, bakat pizzaochen sockerkaka med fläderinkokta krusbär ochlakrits
Låt sedan bubbla loss på medelvärmei ett par timmar. Inget ont om dem, jag är grym på att få till det till vardags, menlusten att laga länge ackumuleras under veckan och måste få utlopp
Allra helst använder jag hemmagjord pesto, mendenna gång använde jag köpe-pestofaktiskt. Barnen är uppväxta med pesto och det finns så många olika slags maträtter man kan göra med pesto
Det fanns tyvärr ingabifftomateriaffären (chock - detta är ju ändå Stockholm ochintelillastaden på landet) men jag lyckades krafsa fram ett par rejäla exemplar av kvisttomaterigrönsaksdisken så det gick bra ändå
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.