Det här är enbraoch hälsosam frukost som vi äter ganska ofta här hemma. Som nummer två den här frukostveckan delar jag med mig på en smoothie på kvarg, frysta bär, några droppar ekologisk honung ochen äggröra med solrosskott på ett gott och grovt bröd
) och det är roligt att få lite nya tips på braställen att handla ingredienser på. Idag var jag sugen på något "brödigt" till lunch och kom på mitt recept på havre & kesella frukostfrallor som jag ofta gjorde till frukost för ett par år sedan
Skala och koka potatisarna mjuka i lättsaltat vatten. Häll över i en ugnssäker form. Blanda med mjölk och salt och rör ner ägget när moset svalnat lite
Utomlands har den väldigt dåligt rykte och hamnar faktiskt på nästa lista över oljor att undvika. Då är det dags att ta en titt på vilka oljor som är bra för vår hälsa och hur de ska hanteras för att inte göra skada
Det fanns tyvärr inga bifftomater i affären (chock - detta är ju ändå Stockholm och inte lilla staden på landet) men jag lyckades krafsa fram ett par rejäla exemplar av kvisttomater i grönsaksdisken så det gick bra ändå
Även om jag vart i Thailand och Hemsedal. Kanske baka en tårta eller två. Och glad påsk of course. Den här tårtan bakade jag i alla fall till jobbets påskfika i går ochden blev verkligen tok-god
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.