Mitt grundrecept är att skölja en tetra kikärter och mixa ihop tillsammans med ett par vitlöksklyftor, ett par msk citronjuice, lite oliv-/rapsolja, lite vatten och fryst persilja
# göra dina mellanmål grönare och skönare. Börja därför vid frukt- och gröntavdelningen. Ni har fått vänta, men här kommer tredje och sista delen i Mias frukt- och gröntskola, som syftar till att inspirera dig att äta mer frukt och grönt
Och nu har jag äntligen tagit mig i kragen och sammanställt mina favoriter när det kommer till recept på frukost och mellanmål som alla är utan vetemjöl, socker och komjölk
Därför har det blivit snabba mål. Den här veckan har varit hektisk. Träning och sena kvällar på jobbet. Igår blev det röd linssoppa och varma mackor med pastirma (en kryddad lufttorkad biff enligt wiki)
Jag ska försöka sätta igång med det baket snart och frysa in en massa lussekatter. För att få ut det mesta av saffranssmaken så blanda den gärna med lite lite sprit innan
Mina bästa tips för att få till en lyckade lussebullar, är samma som vetedegar i övrigt. Jag penslar mina lussebullar med ägg efter gräddningen, dvs direkt då jag tagit ut dem ur ugnen
Det är så skönt att kunna äta sina favvo-rätter utan att få ont i magen. Av lasagneplattor-spill gjorde jag pastaremsor som jag åt med köttfärssåsen som blev över
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.