Lillördag och full fart mot helgenigen. Nu kan det ju vara så att du förätit dig på sötsaker under påsken och inte vill se åt en godsak på bra länge, men jag tar risken och bjuder på en efterrätt idag, för ni var några stycken som ville ha receptet på desserten jag serverade på långfredagen
Soppan var mycket mumsig och passade perfekt efter den regnruskiga promenaden. Efter att ha jobbat några år på kyrkogården, och dessutom haft trädgårdsarbete som hobby, så är jag van att vara ute i vilket väder som helst
Vi funderar en stund på var en liknande restaurang skulle kunna ligga i Malmö, och kommer fram till att det är ganska mycket bakficka över Östra Förstadsgatan
Ända tills man tittar på innehållsförteckningen. Mycket beror också på hur stark chilin är. Jag har försökt ta fram min egen, utan tillsatsämnen och med riktiga råvaror
Ikväll fick vi äntligen till en tjejmiddag då alla sex musketörer kunde, vilket var jätte trevligt. Jenny Olofsson var det som bjöd och hon hade valt ett recept från matplatsen som var så gott
Men då och då funderade jag över hur mycket eller lite fisk de egentligen innehöll. När vi köpte barnmat på burk så valde jag fisk för att han tidigt skulle gilla fisksmaken och han gillade både fiskgrytan, skärgårdsgrytan och de andra barnmatsburkarna med fisk när han var mindre
Som alltid bjöd kvällens väninna på mycket god mat och enjättetrevlig och intressant vinprovning. Men, det som jag gick igång på är att det är en vacker och mycket god rätt
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Jag tillhör densenaregruppen och har i sommar köpt jordgubbar för dagsbehovet. Men hur ni än gjort så funkar det här receptet perfekt alltså och kommer att göra succé på sommarpartyt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.