Vi hade vårmarknadenhär i Holmsjö igår, alltid lika trevligt, lite tidigare i år pga att det annars hade krockat med valborgsmässofirandet, så det var inte så många knallar i år
Så fruktansvärt gott och det är just kontrasten som är det härliga. Sedan kan man såklart utöka sin reportoar med tidenmen skjut inte vilt, för använder du massa konstiga ingredienser som du inte har koll påså kan det vara svårt att balansera upp rättenpå slutet
Det var precis så att jag fick ihop till en paj häromkvällen när det var så pass fint väder att det faktiskt gick att sitta ute och fika påbalkongen i kvällssolen
Ha ner vatten, salt och dillkronor i en kastrull. Låt lagen svalna. Lägg över kräftorna i den kalla lagen och låt det stå och dra under ett dygn i kylskåpet
Ni kanske minns att Monsieur och jag åt vegansk galette på Strykjärnet i Visby i höstas. Och med risk för att inte låta det minsta ödmjuk men nu kan alla crêperier se och lära, för såhär ska en vegansk galette se ut enligt mig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.