Nu ser det visserligen ut som att det skall bliskitvädertillhelgen, menen stor grön, skön buffé fylld av vårensprimörer kan man faktiskt montera upp inomhus också
Jag har inte alls mycket energitill att stå i köket och laga mat nu när det är så varmt. En superkul helg med strålande väder, gemenskap och rock´n roll
Antingen har man enfärdig paj i frys eller kyl eller bara enfärdig pajdeg. Paj är så himla gott. Man kan anpassa innehålletipajen efter eget smak och tycke
Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar tillsig mer än de orkar äta upp
dennaårstid är inteuppiggande med regnrusk och mörker. den. Hur har ni det i höstmörkret. Även om vi tänder ljus, dricker varmt och försöker mysa till det itillvaronlite
Givetvis hade det gått bra att långlaga grytan på lägsta effekten på Crock Poten, men nu råkade det vara så att jag tillreddedeni söndags eftermiddag, och hade en bestämd tidpunkt då jag gärna ville at middagen skulle vara klar att servera
Pyttipanna tycker jag är ganska gott, men när jag pluggade i Lund föråt jag miglite på fryst Krögarpytt som vialltid hade hemma som backup, så det är inte ofta jag äter någon form av pyttipanna numera
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.