Skär i rutor direkt kakan kommit ut ur ugnen och dela på dem. Energikakor 21 st80 g havregryn80 g rågflingor100 g råsocker120 g vetemjöl2 dl kokosflingor150 g smält smör1 msk vaniljsocker1,5 msk kanel2 msk riven färsk ingefära1 msk stött kardemumma2 msk flytande honung1 tsk bikarbonat50 g torkade äppelringar hackat i små bitarBlanda alla ingredienser utom smöret. 1 msk stött kardemumma
Koka smör, grädde, sirap och socker kraftigt till en seg smet, ca 15 min. Grovhacka nötterna och blanda med blåbär, cornflakes och puffat ris i en bunke
Så igår gjorde jag energikakor att ha med mig på dagens långpass på ca 2h. Nu när jag ska börja med längre distanser måste jag börja vänja mig vid att inta föda under samt efter träning
Täckt med chokladmarängsmörkräm och dekorerad med jordgubbar och blommor i mp. Jag vet att jag utlovade receptet på den för evigheter sedan så här kommer det
Koka smör, grädde, sirap och socker kraftigt till en seg smet, ca 15 min. Grovhacka nötterna och blanda med blåbär, cornflakes och puffat ris i en bunke
Blanda samman alla ingredienser i en skål, häll sedan i lämplig djup tallrik. Jag har idag varit och tränat lite crossfit, härligt gott trött men ändå mycket engeri till annat
Lägg alla ingredienser, utom bananen i en blender och mixa samman. Jag försöker variera mig när det gäller mellanmål men det är svårt då man lättast tar det som man alltid brukar ta
Koka pastan enl förpackningen. Förväll broccolin och den hackade löken i ca 3 minuter. Strimla korven. Häll pastan i en stor ugnsfast form, lägg i korven, broccolin och löken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.