Ta bort kanten på formen och klipp bort bakplåtspapperet runt om så att de fina sidorna syns. Jag vet inte vad det beror på men det blir alltid så att mer tid behövs i ugnen än beräknat för att potatisen ska bli tillräckligt mjuk i den här typen av potatisrätter
Men trots en något för trång keps på huvudet idag ska jag nog lyckas veva ihop en tårta, kanskedet blir en kladdkaka som alltid är ett säkert kort och förmodligen det enklaste man kan baka
men detstruntar jag i, jag äter inte ärtor särskillt ofta men till fisk måste jag ha det. Till rödspättan blandade jag mandelmjöl och parmesan, skriver inte ut några mått för jag kommer inte ihåg dem
och tanken var att det skulle vara piña colada cupcakes men vid närmre eftertanke kom jag på att en av mina gäster inte gillar vanilj och således inte vit choklad
Tänk att en maträtt kan bli så god fast det är så enkelt att tillreda. När jag tillredde samma maträtt blev den inte riktigt lika god, men det blir ju aldrig lika gott som när andra lagat maten
1 helt ägg + 1 äggula (ta två äggulor om de är små ägg)2 dl rapsolja 1 tsk vitvinsvinäger1-2 tsk dijongsenapSalt och vitpepparKnäck äggen i en hög mixer-bunke (sån hög rund ni vet)Häll över oljan och resterande smaksättningar
Himla gott blir det och jag kan tänka mig att det passar utmärkt till en riktigt fin köttbit. Dessutom fin variation för den som äter strikt, mejerifritt och vill festa till det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.