Lägg i spenat och rucola och låt koka med någon minut. Ruccola är något som vi alltid får över och som ligger där i sin påse tills det blir dags att kasta den
Igår kväll fick det bli ugnsbakad omelett, med ångkokt broccoli ochröktkalkon. Jag somnade således med en kropp i chocktillstånd och ena handen instoppad i en påse frysta ärtor
Blev min variant av kyckling cordon bleu – nämligen fylld kycklingschnitzel medröktkalkonoch ost. Broccolin har jag skivat tunt, lagt på ugnsplåt, på med lite olivolja, salt och peppar
Servera med färsk, kokt pasta och lite rucolasallad. Klipp ner laxen i mindre bitar och rör runt. Värm (bryn) tills laxen förlorat sin starka färg och blivit ljusrosa
De andra två är kalkon stroganoff och en asiatisk gryta medkalkonfärs. När jag söker på kalkon här på bloggen får jag bara träff på tre rätter, var av en är en kalkongrytamed kyckling
Låt alltsammans fräsa med färsen ett par minuter tills löken mjuknar. Förra veckan fick jag upp ögonen för kalkonfärsoch när jag googlade runt lite på kalkonrecept hittade jag ett recept på asiatisk kalkon som jag tyckte lät spännande
Börja alltid med höger fot och så går det vidare och vidare i smäktande heta salsatoner. Jaha, ja, det måste jag ha missat – men jag delar med mig av min lördagskväll
Kläm ihop kalkonenoch vänd den med bröstet ned, i den ugnsfasta formen. I detta recept gör vi som alltid på absolutman – vi strävar efter en liten arbetsinsats med mycket mat och kompromisslöst resultat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.