Servera entrecotenmed bönor, tomater, pommes och den goda krämen. Salta och peppra entrecoterna. Lyft upp pommes fritesen, vänd runt dom i en skål och smaka av med salt
En lyxigare variant av pastasås tillsammans med strimlad entrecote. Tillsätt vitkål samtlökoch låt fräsa på medelvärme under omrörning tills löken mjuknar
Komplettera med lite mer Hoi Sin-sås och sprinkla lite finhackad gräslök ovanpå. Börja med att marinera entrecôten i lika delar Hoi Sin-sås och japansk soja
Låt löken sautera på låg värme tills den mjuknar, slå då över rödvinet tillsammans med vatten och kalvfond Låt allt koka upp och sjud sedan på låg värme tills hälften av vätskan återstår
På Pocket i Stockholm åt jag en helt fantastisk hel friteradlökmed caesardip. Efter att jag chattat med kocken som gör dem på Pocket fick jag tillslut en krispig och söt lök som jag serverade till lammfilé med rödvinssås
Värm en större panna med lite rapsolja lägg i potatisen och stek på medelvärme till potatisen nästan är mjuk, lägg i lökenoch svartkålen och låt det mjukna med potatisen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.