Mixa paprikan i en bunke med lite av kvargen såsen ska bli slät, tillsätt pressad vitlök och resten av kvargen smaka av med salt och pappar och blanda i den hackade löken
Se till att ta fram entrecoten så att den antar rumtemperatur innan det är dags för pannan. Börja med att rensa endiverna, dela i kvartar och stek dem i olivolja
Fin hacka alla lökarna. Hetta upp två stekpannor, smält smör i båda och tillsätt 0,5dl schalottenlök och en pressad vitlöksklyfta i en panna och stek i någon minut, tillsätt alla trattkantareller och tillsätt salt och peppar, rör runt tills svamparna är mjuka, ca 8 min
Att slå en egen ”Bea” är lättare än många tror och har du tillgång till egen torkad dragon och ekologiskt smör lär det båda smaka och göra bättre än de flesta köpe-såserna
Avsluta med gräslök,. Lägg potatis, rödpaprika, lök,. 180g kalv entrecote. 80g grovt tärnad rödpaprika. köttbiten på en grillpanna i ca 8 minuter, låt vila krydda med örtsalt. 15 minuter Tillsätt sparris, sätt tillbaka i ugnen igen i 10 minuter Avsluta med gräslök,
Jag provade tomat- och paprikasåsen till köttet och den passade jättebra. whiskeysåsmed sting. Äntligen fredag och det är inte helt fel med en bit kött och rostade rotsaker
Smaka av med salt och peppar. Skölj och skär paprika i bitar och skala och skär ananas i bitar. Koka ihop vatten, sweet chilisås, kycklingfond, tomatpuré, maizena och vinäger i en liten kastrull
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.