Espressokräm. Koka upp mjölk, grädde och socker till espressokrämen. Fyll eclairsen med espressokrämen och dekorera med lite glasyr (florsocker + vatten) och smält choklad
Espressokräm. God morgon och glad nationaldag eller vad man säger, haha. Idag ska jag ut med en kompis som kommer in från Stockholm och min vovve och vi ska promenera, ha picknick och kolla lite på allt nationaldagsspecs
en liten söt rulltårta fylld med espressokräm och serverad med fjällnougat, rostade hasselnötter och urgoda rommarinerade plommon, utspridda likt Nybroplans Wallenberg-monument över den stora vita tallriken (135 kr)
Cream Cheese-, Hasselnöts- & Espressokräm (fyllning). Kladdkakstårta med fyllning av Cream Cheese-, Hasselnöts- & Espressokräm och Mjölkchokladsglasyr, 4 små eller 2 stora bottnar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.