Dagmar Fyller Ett & Kladdkakstårta med fyllning av Cream Cheese-, Hasselnöts- & Espressokräm och Mjölkchokladsglasyr

Ingredienser

  • 300 g smör
  • 4 dl strösocker
  • 1,5 dl ljust muscovadosocker
  • 2 dl kakao
  • 2 msk vaniljsocker (eller skrapet från 1 vaniljstång)
  • flingsalt
  • salt
  • 4 ekologiska ägg
  • 4 dl mjöl
  • 60 g mjukt smör
  • 3 msk hasselnötssmör (går utmärkt att utesluta om du är allergisk)
  • 5 dl florsocker
  • 4 msk god kakao
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 1 nypa flingsalt
  • 100 g Philadelphiaost
  • 1 enkel espresso eller cirka
  • 3 msk varmt kaffe
  • 125 g mjölkchoklad av bra kvalitet (jag använder Valrhona Jivara , 40%)
  • 3/4 dl vispgrädde
  • 1 msk honung
  • 1 msk smör
  • 50 g philadelphiaost

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.