Låt oss därför motarbeta detta faktum med en surpris av det trevliga slaget. I samma sekund som jag satte tänderna i den första biten bestämde jag mig dock för att strunta i detta, för herregud så god den var
Låt den kallna helt innan du fyller den med kräm. Vänd sockerkakan på ett bakplåtspapper som du har strött strösocker över och pensla med kall vatten innan du drar bort pappret försiktigt
Jag gillar att vara mångsidig och klara av mycket, både att lyfta tunga vikter, kunna gå ner i split och spagat, kunna köra ett hårt intervallpass, ta en dansklass utan att göra bort mig (ha ha) och att kunna åka skidor på vintern
Blanda kakaopulvret medhett vatten och ställ åt sidan. När jag skulle på första castingen i hela Sverige bakar så skulle man ha med sig något bakverk och då tog jag med de här
Lägg över resterande smet så fyllningen täcks med smet. Det blev riktigt bra med en gömma av len vaniljkräm, söta hallon och syrlig rabarber i mitten av muffinsen
Men ett faktum består. de är sjukt snabba att göra, blir väldigt saftiga, kräver få moment, du kan göra en kaka till dig själv utan att behöva göra en hel sats som inte äts upp, de kan varieras i oändlighet, är sååå goda och det bästa av allt
Och just idag fyller jag själv år. Det är extra viktigt när det gäller glutenfritt bröd, som nästan är omöjligt att få till lika luftigt och "mufsigt" (som min svägerska brukar säga) som ett vanligt bröd - såvida man inte vill använda en mix baserad på vetestärkelse
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.