idag så verkar sommaren gett sig av igen. försöka övertala mannen om att alla har världens största grönsaksland nu förtiden så han borde gräva ett åt sin fru
Det bästa var då att ta en expert inom området till hjälp och valde Jan Hedh, som verkar vara en avSveriges främsta konditor- och bagarmästare och som har gett ut många böcker om allt från surdegar till sockerkakor, till hjälp när jag bakade
Bred ut smeten jämnt i långpannan med hjälp av en slickepott. Ta kakan ur ugnen, strö över lite socker och stjälp sedan upp den med den sockrade sidan nedåt påett bakplåtspapper
WasabisillRabarbersill BrantevikssillÄttarpssillStekt, inlagd sillChili och honungssillHavtornssillCitronsill PortersillIdag är det väder av sorten "rätt som det regnar så kommer det en skur" och vi är inte riktigt överens om vad vi ska fylla dagen med
Ytterlår lämpar sig utmärkt till ett långkok i gryta så det fick det bli. Smaka av med salt och peppar och red av den med lite såsredning om du vill ha den tjockare
Häll på grädden. Ta ur filén ur stekpanna och häll på crème fraîche och färskosten. När potatisen blivit mjuk i ugnen tar man ut den och lägger på fläskfilén
Så krångligt om det hade varit copyright på matrecept, allt som är gott vill man ju dela med sig av till så många som möjligt (tjänar inget pådetta matbloggande, pot marigolds drivs istället av "kan" och "vill")
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.