Lägg halva bärröran i botten av ett glas, halva jordnötsröran, halva bärröran, halva jordnötsröran och avsluta med några (rostade) frön eller nötter (kommer snart ett inlägg om hur man torrostar sina egna frön/nötter)
Under konferensen fick vi möjlighet att prova några viner fråndetta distrikt, tyvärr fanns inte så många representerade och de drunknade en aning bland rödvinerna
Det är ett av många måsten när man är på plats. Vi åt med glupande och god aptit från flera matbord som serverar paketen på kvällarna vid Forodhani Park
Receptinspiration kommer från Ferry food. Ostgratinerad omelett med kantareller och lök. Omelett. Vispa ägg och crème fraîche till omelettsmet, smält smör i en stekpanna (som går att använda i ugn) och häll ner smeten
Igår kväll slängde jag (nästan bokstavligt talat) ihop en chèvre chaud (dvs gratinerad/stekt chèvre) och till den enkel, klassisk sallad med dijondressing och så krutonger från en överbliven baguette
This post "Salsa Verde - Ett recept med ingredienser från köksträdgården". från sardellburken. Efter min artikel om mynta fick jag en förfrågan från en medlem i KÖKSTRÄDGÅRDEN på FACEBOOK om vad man kan använda kryddan mynta till och här kommer ett förslag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.