02.00 Efter
fundering på att dra vidare enas jag och Björn istället om att det är mer värt att gå hem och lägga sig tillsammans, så då gör vi det. Slut på lördagsrapport
Jag fick ju enfantastiskCreusette av min sambo ifödelsedagspresentoch jag vet att jag ochminfina franska gryta kommer att ha många roliga upplevelser i höst
Låt spenatentinaiett durkslag. Lös jästeni ljummet vattenoch blanda i olja och salt. Lämna en orörd degkant överst där degen ska fästa så att rullen håller ihop
Det här var enenkelochsmidig, het kikärtsgryta som blev klar iett nafs. Det var tur det, för hela denangivnamängden hot sauce skulle nog ha bedövat mina smaklökar (jag gillar stark mat men jag gillarinte om när den är så starkt så att hettan tar bort alla andra smaker)
Efter ett dopp i sjön, lagade vienhärligmiddagikvällssolen, drack gott rieslingvin från Mosel och skvallrade om allt mellan himmeloch jord, som bara två väninnor kan
Skär tomaterna ochlöken tunt och varva på ett fat med lite högre kant, strö över bladpersiljan. För ett tag sedan fickvimöjlighet att få prova på något som vialdrig hört talas om tidigaremen som vi omedelbums tyckte lär väldigtintressant, för intressant för att tacka nej
så ieftermiddag får det blifotografering här hemma. Tilldettaen sallad och fetaoströra. Detta var genomHerbalifemen man väljer själv hur mycket produkter från de man vill använda sig av
Det här är min mormor och morfar iett nötskal och därmed min barndom också. Mormor och morfar hade kor så de åt frukost två gånger vilket också var mitt mål under de åren
Man känner sig som ett barn och kan nästan undra när skogensväsen ska komma krypande ut ur stubbar och hålor såsom John Bauers sagor när man var barn, dessa trollska sagor med bortbytingar, älvor, troll och andra väsen
För inte så länge sedan gjorde jag enmarinerad räk- och avokadosallad och för några dagar sedan slog jag till på torskrygg som gratineradesi ugn med grädde, crème fraiche, senap, pancettaoch gräslök
Efter en snabb genomgång av kylskåpet ochinsikten att v inte hade något vettigt hemma så kom jag plötsligt på att mamma tipsat om ett recept som hon plockat med sig från Ica som Paul Svensson skapat för Icas rosa månad
Ingredienser Fröknäcke Recept av Magnus Johansson här på wgs. se Friteradschalottenlök 2 st schalottenlökar 2 msk vetemjöl ägg 3 msk ströbröd Råbiff 300 g biff av innanlårolivolja, några droppar 2 tsk dijonsenap 2 msk kapris 2 msk hackad persilja 5 cm selleristjälk salt peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.