Visst går det bra att slänga ned lite äggvitor i en pannkakssmet, i stället för ettav äggen, meneftersom jag tagit för vana att frysa in mina äggvitor, så krävs det framförhållning för att de skall bli använda
Stäng avvärmen, drycken får sedan stå och dra i ett par timmar, gärna över natten. Nu är julen utkörd men så hittade jag ett bortglömt inlägg på hemmagjord vinglögg och tänkte att jag hann med att publicera det innan julen är helt ur vårt medvetande
Då sjunker nivåerna avviktiga elektrolyter vilket leder till hjärtklappning och lågt blodtryck. Vätska och mineraler som salt, magnesium och kalium jätteviktigt för att kroppen ska fungera
Gillar ni choklad i maten så kika in dettainlägget. Innan jag tillagade min första stek så tänkte jag att det skulle vara svårt, men det finns ett enkelt hjälpmedel och det är ugnstermometer
Ett tips för att rädda maten efter jul är att planera sina inköp, att inte köpa julmat av tradition utan utgå från vad man faktiskt gillar och kommer äta upp
Vispa upp ett ägg och pensla schnitzlarna på båda sidor. En tanke så här dagarna före jul är att inte köpa julmat av tradition utan istället utgå från vad man faktiskt gillar och kommer äta upp
Jag har hört ett tjatande om klimatmötet… Men maten, var kommer den in. en stor buffé med massor av grönsaksrätter, men också med små laxspett och kall fläskfilé
Då får jag väl dela med mig av mitt lilla fina recept nu inför fettisveckan. Dom här bullarna smakar PRECIS som en helt vanlig semla, där är lite mindre sötma men det kompenserar man med fyllningen♥
Dela med dig avinlägget. Ibland blir man godissugen, men vet inte riktigt vad man vill ha. Är ledig på fredag så det kommer nog att bli lite bakat som man kan fylla frysen med, för nu kommervärmen och då skall vi sitta ute och fika
Sedan när jag bestämmer mig för att prova det så tänker jag "Men det här går nog inte". Lyfter det ur formen med hjälp av bakplåtspappret, väldigt blött
Detta är så klart endast ungefärliga mängder och jag räknar inte, men det är bra att ha somett mått i bakhuvudet för att det varken ska bli för mycket eller för lite av det goda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.