Detta blev grunden till min goda sås. Eller ett barn äter bra, samma barn som alltid äter bra. Jag lagar köttbullar väldigt sällan, men när jag gör det känner jag mig som världensbästa husmor och mamma
I söndags blev jag vansinnigt sugen på calamari när jag gick förbi fiskdisken på Waitrose, så vi köpte en del och sen lagade jag ett berg av calamari till middag till Therése och mig
Fräs löken, blanda ner den och köttfärsen. Middagen bestod av en riktigt saftig, smakrik och god köttfärslimpa serverad med kokt potatis, brunsås, grönsaker, hemgjord lingonsylt och senap
Lax med prosciutto och örtlinser åt vi igår och dettaär verkligen snabbmat. Gör såhär. Toppa rätten med turkisk yoghurt, hoppa inte över yoghurten för den gör väldigt mycket för helheten av rätten
När de ärfärdiga, häll köttbuljong i pannan, vispa ur och sila såsgrunden. Jag kommer ihåg hur överlycklig jag blev som barn när mamma hade lagat persiljejärpar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.