Det naturliga köket & Ett tema i fokus. Det mesta föll oss otroligt bra i smaken och Mathias var själv där och övervakade så att all mat serverades med perfektion
Ett lite annorlunda sätt att servera äppelpaj på. Toppa med kardemummasmulor. Vispa ihop äggulor med socker och värm upp det tillsammans med vaniljmjölken till 85 grader
Ibland när jag vaknar tidigt på helgen brukar jag baka något gott bröd och sedan överraska maken med lite nybakat till frukosten (jag sparar min ranson till kvällsmaten istället)
Inget som jag kan eller vill gå in på här, men jag har känt mig ganska låg och gått in i min egen lilla bubbla, samtidigt som jag avverkat vardagens sysslor
Resultatet blir ett saftigt, rustikt och glutenfritt bröd, fyllt med nötter, frön och havregryn. Jag vet inte hur det är för er, men för mig så hamnar mjöl överallt, det blir kladdigt och hela processen känns nervöst med allt som ska stämma med knådning, vätsketemperatur och jäsningstider
ett udda gäng med udda människor. som med gigantiska udda maskiner. ett recept om dagen. låter väl spännande med yankees som tultar runt i hängseljeans och tuggar shag och letar guld
Jag kan nästan hålla med (men blygsamhet och en tendens till överdriven självkritik gör att jag inte helt håller med min man), för jag gillar den blå formen jag köpt på Åhléns
Så krångligt om det hade varit copyright på matrecept, allt som är gott vill man ju dela med sig av till så många som möjligt (tjänar inget på detta matbloggande, pot marigolds drivs istället av "kan" och "vill")
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.