Servera rödingfiléernamed pressad potatis, eller färskpotatis, och någon grönsak. Salta och peppra med citronpeppar och lägg några citronskivor ovanpå filéerna
Krydda rödingfiléernamed citronpeppar och stek dem på båda sidorna på medelhög värme. Skölj, skala och dela rot- och grönsakerna, tillaga dem i ugnen med lite rapsolja, salt och peppar
Rödingmed Grönsaksfräs. Fisken fick lite andra tillbehör än vad som brukar vara vanligt här i Jämtland, det blev grönsaker och sås medMedelhavssmaker till
Servera den grillade rödingenmed grillade morötter, grillade citroner, lime aioli och dill. blanda majonäs med två pressade vitlöksklyftor, smaka av med salt, peppar och pressad lime
Häll av vattnet och mixa slätt med smöret. Jag vet att det finns många som tycker att det är svårt men med lite hjälp av en termometer blir det mycket enklare att tillaga den perfekta fisken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.