1. Skala, skiva och koka potatisskivorna i lättsaltat vatten. Riv eller finhacka löken. Mosa potatisen och blanda i lök, ägg, quorn, senap, salt och peppar
Blanda alla ingredienser till en jämn smet, smaka av med salt och peppar. Stek dem i smör och servera med ris, rostad potatis eller en härlig bulgursallad
Jag är en sån person som gärna kastar mig med – eat your rainbow – för jag tycker det är ett ypperligt sätt att se till så man får i sig sånt man kan behöva
Blanda alla ingredienser till en jämn smet, smaka av med salt och peppar. Stek dem i smör och servera med ris, rostad potatis eller en härlig bulgursallad
Forma färsen till avlånga färsbullar och stek dem vackert gyllenbruna. Skala vitlöken och riv den fint och blanda ner i färsen tillsammans med de övriga ingredienserna
Lägg grönsaker och nudlar i små högar på varje tallrik och så många färsbullar man vill, slå över den kokheta buljongen och garnera med salladslök, koriander och lime
Rödlinsragu medfärsbullar. Servera rödlinsragun medfärsbullarna och ev matvete eller couscous. Späd med vatten och låt koka i ca 10 minuter tills linserna är klara
Färsbullarmed krämiga linser. Medan det låg på bänken i köket för att tina googlade jag runt efter lite inspiration till vad det skulle bli av det hela
Åh, ni må tro, att det blev goda färsbullar. Jag lagade kycklingbullar av färsk kycklingfilé som jag la i matberedaren tillsammans med bland annat några av mina favoritkryddor, chili, ingefära och lime
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.