Lägg båda rullarna på en bakplåtspappersklädd plåt och pensla med äggvita. Ta bort skalet från tomaterna (går lättast om man först doppar dem i kokande vatten tills skalet spricker)
Servera med sylt eller färska bär och, om du vill ha en riktigt lyxig lunch, vispad grädde. Stek små plättar i smör på båda sidor tills de är fasta och har fått fin färg
Att bo i stuga påskidsemestern är ju supermysigt, men det kan vara lite vanskligt att veta vad man ska laga för mat som går snabbt, är mättande och inte kräver för många ingredienser som måste släpas upp i bil och riskerar att bli dåliga
Kanske inte vad man tänker sig på en "grön måndag". Varje måndag tipsar Svd om vegetariska rätter. På Twitter finns taggen #vegomiddag att följa vilket såklart går att göra ALLA dagar i veckan och inte bara på måndagar
STEKT BÖN – & PAPRIKARÖRA. Vi håller redan på att planera vår nästa resa dit och jag längtar efter både maten, värmen, naturen, djuren, kulturen, yogan och människorna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.