Arbeta ihop och klä en standardstor bakform med degen. Blanda ihop. Häll i formen. Låt stelna ordentligt. Ser ni hur den norrländska kvällssolen lyser på den gula ananaskakan
Jag fickiuppgift att baka kuvertbröden, yes. Hej min vän. Vilken ära. Milian å jag bakade världens godaste bröd (med hjälp av ett recept jag fått av min älskade farmor Nanne)
Som föräldraledig är jag mer medveten om när solen går ner än tidigare. När jag jobbar kan jag ju mest konstatera att det är mörkt när jag sticker ut näsan utanför kontoret klockan fem, men nu märker jag att det blir mörkt tidigare och tidigare för varje dag som går
yes. Nu kommer ett hejdundrande gott recept niverkligen ska lägga på minnet. Detta åt vitidigareikväll och jag kan säga att det ligger som bomull i magen just nu
yes. Ni som följer mig på instagram – @kryddburken såg igårkvällbilder på pirogerna jag gjorde och självklart ska ni få recept på fyllningen som bara är sååå god
Oh yes, visst var det Gekås i Ullared som fickfint besök från vårt kök igår. Och det lär förmodligen dröja lika länge tillsvi beger oss dit nästa gång, såvidaviinte har turen att hitta ett nytt boende innan dess för då är det verkligen en perfekt affär att besöka, så mycket heminredning
Oh, yes. Äpplepaj med smak av kola, visst låter det som ett vinnande koncept. Receptet kommer från bloggen "Bakverk och fikastunder" (mama), men jag har lagt till socker och kanel på äppelbitarna
Yes. Idag har veckohandlingblivit av och jag har lagat första rätten som var inplanerad för måndag, en jättegod pasta som vänds runt med chili- och vitlöksolja, citronskal och ruccola
Minns att jagvar uppe hos rektorn och klagade vid flera tillfällen ( yes jag var den där gnälliga eleven som klagade högt när jag var missnöjd med något)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.