När vi startade med att äta glutenfritt så var boken "Nytt bröd" en så bra inspirationskälla. Bröd är något som är svårt att fasa ut för barn med tanke på att det finns överallt annars
Ostgratinerade varma mackor med kantareller. Dela deg i 8 bitar, trilla bollar, lägg på två plåtar och platta ut till tunna plattor med fuktade fingrar
Som ni vet gillar jag att experimentera med olika kakvarianter som är både nöt- och mejerifria. Kanske skulle de bli godare med både nötter, grädde och sötning men jag gillar att skippa de ingredienserna
De är lite kladdiga att göra med tanke på att smeten är så pass lös men det är det värt. Receptet hittade jag via sociala medier( på en handskriven lapp så jag vet tyvärr inte vem som ”kommit på” receptet
Servera med couscous eller ris och en sallad. Efter lite plugg och förmiddagsträning på gymmet, kastade jag in en omgång tvätt i maskinerna och så lagade jag en riktigt god lunch
Med anledning av detta var jag extra inspirerad att göra en egen [. Jag har känt mig extra glad den senaste tiden eftersom yogan jag äntligen tagit upp igen går så bra
Det som jag nog är mest nöjd med att vi fått i ordning här hemma med altan, växter, planteringar med mer (får visa er bilder senare) men också att frysen blivit påfylld med massa gott att ta med sig för de kommande stranddagarna
När jag senast var och botaniserade på Paradiset Matmarknad i Stockholm hittade jag nämligen en påse med teffgryn avsedda för just gröt, och den påsen fick följa med mig hem
Vi ska som vanligt fira tillsammans med underbara vänner. På Nyårsdagen tycker jag man ska njuta i sängen och/eller soffan, gärna i pyjamas eller morgonrock, ha seriemaraton, äta och fika gott och avsluta kvällen med en ostig, såsig hämtpizza från bästa pizzerian
Jag startar denna morgon med min första gröna juice. Jag har lite svårt för selleri, så det måste jag bekanta mig med mer, men jag tyckte faktiskt att den blev riktigt bra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.