Smula jästen i en bunke. Börja med vaniljkrämen. Rör ut jästen i degvätskan. Rör då och då med en träslev. Lägg bullarna med skarven ner i en liten långpanna, klädd med bakplåtspapper
När det är dags för att äta är det bara att värma upp och ploppa i fisken, å vips sa har den en riktig festmåltid utan en massa fix å trix när du har gäster
Mandelskorpor som inte alls är svåra att göra, men tvivlar du på att klara ut att baka dem efter mitt recept så hittar du en mycket utförlig beskrivning med bilder HÄR, på bloggen Matnyttigt, som för övrigt alltid har bra tips och steg-för-steg bilder till sina recept, så även den mest ovana ska kunna lyckas i köket
Blanda ut saffranet i lite socker, ev tillsätt lite alkohol för att förstärka saffranssmaken. Jag har använt mig av en så kallad channel knife som gör långa strimmor av apelsinskal
saffran & tomat. Låt allt bli varmt och servera därefter med ris. Fräs filéerna gyllenbruna, salta och peppra och häll på crème fraichesåsen och broccolin
Jag vill ju inte att Erika ska behöva göra någon nödutryckning, det första hon gör. Rör ihop honung och mandeloljamed apelsinrasp, ingefära och rosmarin och blanda runt medmandeln och nötterna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.