Lagade en ny förrätt till fredagsmyset igår, oj vad god den blev♥Halloumiosten tillsammans med chili, citron, rostade pinjenötter och balsamico blev en ljuvlig kombo
Deras burriots/fajitas är i en klass för sig. Allt som går att äta ur tortillabröd och som kan toppas med koriander, lime, chili, salsa och annat gott är enligt bland det godaste som finns
Rör ihop alla ingredienser till marinaden och blanda med halloumi. Lägg ut på en plåt tillsammans med halloumin eller trä upp på grillspett om du hellre vill grilla på en grill
Ingredienser Portioner. 4 2 morötter i stavar (2 morötter motsvarar ca 150 g) 1 hackad gul lök 1 msk olja till stekning 2 msk tomatpuré 1 dl torra röda linser 300 g krossade tomater 1 msk konc grönsaksfond 1 tsk honung 2 1/2 dl havre- eller sojagrädde (alt vanlig grädde) 1 tsk torkad timjan 200 g små vita bönor 200 g halloumiost i stavar 1 krm salt 1 krm peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddpåsar 10 % rabatt Santa Maria 0,5-130 g Mer info Ladda kupong
Blanda övriga ingredienser och häll över osten. urkärnad och finhackad. Skär halloumi i ca 1 cm tjocka skivor, pensla med lite olivolja och grilla snabbt på båda sidor
Finhacka gurka och mynta och blanda med yoghurten. Låt stå i kyl och dra fram till servering. Fräs löken med spiskummin, gurkmeja, koriander, cayenne, kardemumma och rapsolja några minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.