1 färsk,
hackad bladpersiljaVärm upp creme fraichen under omrörning och smula sedan ner buljongtärningen och chiliflaksen. Låt puttra på låg värme tills buljongtärningen löst upp sig under omrörning.
1 Ta
kastrullen från plattan och låt svalna ca 1 minut. Vispa ner äggulorna och valfri mängd dragon och persilja. Tillsätt eventuellt mer chiliflakes om extra sting önskas.
1 Ställ
tillbaka på plattan och värm upp under omrörning tills att såsen börjar tjockna. Smaka av.
1 Servera
direkt till ditt favoritkött eller en bit stekt lax kryddad med lite dragon, örtsalt och paprikapulver!
Västerbottenbiffar. Godmorgon onsdag. Idag sägs det att min älskade sol ska göra ett litet återtåg efter två ganska mulna och lite regninga dagar, så nu håller jag alla tummar jag bara har för att det blir så
Hacka vitlöksklyftorna och blanda ihop alla ingredienser. Salta och peppra efter behag. Såsen blir godare av att stå och dra sig en stund i kylen innan servering
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.