Falsk Chilibearnaise
mittkok.expressen.se
mittkok.expressen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 dl creme fraiche (valfri fetthalt)
  • 11 st grönsaksbuljongstärning
  • 11 tsk chiliflakes
  • 12 st äggulor
  • 1 torkad dragon
  • 1 färsk, hackad bladpersiljaVärm upp creme fraichen under omrörning och smula sedan ner buljongtärningen och chiliflaksen. Låt puttra på låg värme tills buljongtärningen löst upp sig under omrörning.
  • 1 Ta kastrullen från plattan och låt svalna ca 1 minut. Vispa ner äggulorna och valfri mängd dragon och persilja. Tillsätt eventuellt mer chiliflakes om extra sting önskas.
  • 1 Ställ tillbaka på plattan och värm upp under omrörning tills att såsen börjar tjockna. Smaka av.
  • 1 Servera direkt till ditt favoritkött eller en bit stekt lax kryddad med lite dragon, örtsalt och paprikapulver!

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.