Vispa ner äggulorna och valfri mängd dragon och persilja. 1färsk, hackad bladpersiljaVärm upp creme fraichen under omrörning och smula sedan ner buljongtärningen och chiliflaksen. 1Ta kastrullen från plattan och låt svalna ca 1 minut. 1Ställ tillbaka på plattan och värm upp under omrörning tills att såsen börjar tjockna. 1Servera direkt till ditt favoritkött eller en bit stekt lax kryddad med lite dragon, örtsalt och paprikapulver
Ingredienser Portioner. 4 2 dl smetana 1 msk fransk grovkornig dijonsenap 1 msk riven pepparrot salt peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Ett annat gott råd är att använda lite Harissa(en starkare pepparsås). 11 msk apelsin juiceBlanda alla ingredienser och rör om. 1Många gillar extra stark sås, och är du en av dem (som jag) så använder du mer chilipeppar eller sambal olek
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.