Nu vet jag inte om detta är det riktiga namnet på den men vi kallar den så och den går MYCKET snabbare att göra jämfört med gammeldags äkta ostkaka (även om den blir desto godare) men den får vänta till närmre jul
Passa isåfall på att göra något riktigt gott av dem. En härligt krämig ostkaka som passar lika bra till kaffet som till efterrätt, här serverad med vispad grädde och hemkokt körsbärssylt
Under tiden skivas squashen (som på bild). Ta lökskivan och dela på mitten. Det gör inget om squash-skivorna går sönder, det betyder bara att den troligen är nästan färdig
Låt puttra på svag värme tills potatisen är mjuk. Skala potatisen och morötterna, (ta den mindre mängden potatis om du tar med morötterna) skär i tärningar, hacka löken
Denna måndag bjöd på ett riktigt vackert höstväder och luften var så otroligt frisk att andas in. En rejäl klick vispad grädde och några färska bär på passar utmärkt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.