När jag sen står på benen igen brukar det alltså vara en del kycklingrester att ta hand om. Låt röran puttra ihop utan lock på medelvärme tills det blir krämigt
12 st 300 g potatis 1 squash 3 msk vetemjöl 1 tsk salt 1 krm peppar 1 ask färsk persilja (à 20 g) olja (till stekning) Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Minipizzorpå glutenfri mandelmjöl & linfröbotten. Vi gjorde till förrätt dessa små minipizzor och jag blev överraskad över hur knaprig och smakrik botten blev
Under tiden skivas squashen (som på bild). Ta lökskivan och dela på mitten. Det gör inget om squash-skivorna går sönder, det betyder bara att den troligen är nästan färdig
Skala, dela och gröp ur kärnorna på butternut squashen. Stek på medelvärme tills löken är mjuk. Medan du lagar risotton så tar du ut butternut squashen från ugnen, stjälper ned i en kastrull eller bunke och mixa med stavmixer
Bilden ovan är tagen på provençalska matmarknaden i Antibes för något år sedan och ända sedan dess har jag tänkt att jag vill odla rund sommarsquash som lämpar sig för fyllning
lägg ut alla skivorna på en ungs form sedan bre ut tomat såsen och sedan garnera dem de det som faller dig i smaken och avsluta med en lite bit Mossarella
Lite under halva fick bli soppa, och en del blev det paj av och resten är fortfarande i kylskåpet och väntar på att jag skall komma på något kul att laga av den
Skala havskräftorna och skär dem på längden och bryn dem tillsammans med löken. Lägg sedan squashen i kräftsåsen, tillsätt grädde och ta bort stekpannan från kokplattan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.