Blanda ihop degen till pajskalet, gärna i en matberedare. Låt den vila kallt i 30 minuter. Tryck ut degen i en pajform, nagga och förgrädda i 10 minuter i 225º
Blanda degen, gärna i en matberedare och låt den vila kallt minst en timme. Sätt ugnen på 200º. Tryck ut degen i en form med löstagbar kant, picka den med en gaffel och förgrädda i 12-15 minuter i mitten av ugnen
Inlägget Fernandos julost dök först upp på BakingBabies. Här kommer i alla fall det som kom att bli Fernandos julost 2016. Ingredienser – Fernandos julost (0,8 – 1 kg)
11 Mar. 07. 50. Viltskavsgryta. 2kommentarer. Hej och godmorgon onsdag. Gårdagen gick i lugnets tecken här hemma, efter att jag spenderat mer än 24 timmar på jobbet innan jag kom hem igår morse
Den här grytan är väldigt enkel, möjligen onödigt enkel för att lägga ut recept på men samtidigt så blev jag så glad idag när faktiskt alla i familjen gillade maten, det är ju egentligen mitt mål varje dag när jag lagar mat
Denna viltskavspasta svängde vi ihop i helgen och den blev verkligen super. 4 port1 pkt älgskavSmör1 gul lök250 g färska champinjoner1 röd paprika2 msk mjöl1 ½ dl grädde2 msk mjölk1 dl creme fraiche2 msk svartvinbärsgelé8 enbär½ köttbuljongtärningsalt, peppar2 pkt färsk tagliatelleBryn fryst älgskav och tillsätt sedan lök och delade champinjoner
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.