11 Mar. 07. 50. Viltskavsgryta. 2kommentarer. Hej och godmorgon onsdag. Gårdagen gick i lugnets tecken här hemma, efter att jag spenderat mer än 24 timmar på jobbet innan jag kom hem igår morse
Började kanske i lite fel ordning, med efterrätten först och sedan huvudrätten,. men här kommer iaf receptet på viltskavsgrytan vi lagade igår av de kantareller vi hittade i svampskogen
Denna viltskavspasta svängde vi ihop i helgen och den blev verkligen super. 4 port1 pkt älgskavSmör1 gul lök250 g färska champinjoner1 röd paprika2 msk mjöl1 ½ dl grädde2 msk mjölk1 dl creme fraiche2 msk svartvinbärsgelé8 enbär½ köttbuljongtärningsalt, peppar2 pkt färsk tagliatelleBryn fryst älgskav och tillsätt sedan lök och delade champinjoner
ViltskavsgrytaRecept för ca 5 personer2 pack viltskav2L kantareller6dl grädde ½ gul lök2 vitlöksklyftor2 msk kantarellfond2 msk viltfondSalt/PepparLite soya för färgen
16 Mar. 07. 43. Matsedel vecka 12. 2kommentarer. Goooooooood morning Monday. Vällkommen ny vecka. Detta är min sista arbetsdag på min mastodont-vecka och sedan är jag officiellt ledig en hel vecka framöver
Äntligen dags för nya recept. Den här veckan behövdes lite extra inspiration, så jag tog med mig en ”Billiga veckan” från ICA och plockade ut lite nytt
Recept. Carina Nina Wessman. fre, 2013-08-30 22. 53. 20min. (0). Skala och hacka löken i bitar. Stek löken i olja tills den mjuknat och lägg därefter i viltskaven
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.