Dagen till ära lagade jag till ennyfiskrätt med färska örter ochenhint av citron. Idag har jag tillbringateftermiddagen med att laga ett nyttfiskrecept i sällskap med en fotograf frånExpressen
Lenaskompis C påbesökoch vi drämmer till med entrerätters. Vissa avbrott i middagen fick göras då Arvid ochSigrid lockade med sig C upp till sina rum påövervånigen
Justnustårhan (herrJansson) i ugnenochsnart är han redo för att ätas. Lägg pånågra klickar smör, slåpåhälften av gräddensom du blandat med spadochströpåströbrödet
-) Ja, så blir det ibland, tidenochtimmarna drar iväg ochplötsligt är det måndagigen. Jag bjöd då påengrekiskkycklinggrytasom heter Kokkinisto, recept HÄR
PåKungafamiljens eget kafé, Kaffetorpet, åt jag en väldigt god halloumisallad med brunabönorochrabarbersalsa, denska jag försökaskapa ett recept på framöver
För ett par helger sedan var vi ute och åt vi middag påkvällentillsammans med några goda vänner. Men, så här fintsom det var (ochfortfarande är) i sjöstaden, såfint hade jag aldrig bott tidigare
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Någonliten bräda här och där för att bygga igensmåöppningarpåsidornamenannarsså. Till kräftskivan gjorde jag smördegsflanet med potatis, prosciuotto, parmesanoch tomater igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.