Lägg köttet i en gryta och häll i 3 liter vatten. Häll i salt, kryddpepparkorn, svartpeppar, lagerblad, gul lök, morot, vitlök och rotsellerin i grytan
Likväl återstår det faktum att det är skägg som gäller. Skägget. Älska skägg. Hej min vän. Detta inlägg har skrivits under lång tid då jag samlat på mig dessa godingar
När vi var i Göteborg under semestern hade vi lovat att laga mat till Frejas farmor och farfars 70+70-årsfest, vilket är undantaget till ingen matlagning på 2 veckor som vi skrev om i förra inlägget
I kväll har jag lagat mat. För er som följer mig via Facebook har ju kunnat läsa att det inte lagats så mycket i vårt lilla kök denna veckan då vi koncentrerat oss på att fixa i lyan
Det blev en kort promenad idag och sedan en inventering av julklapparna. Idag skall vi ha de små godingarna, de skulle komma på eftermiddagen men jag kunde inte hålla mig utan vi åkte och hämtade dem
Rensa musslorna i kallt vatten, dvs ta bort skägget, borsta och skölj dem väl. Musselsoppa eller moules marinières är en mycket god rätt och enkel att tillaga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.