Måndagoch invägning. Vi ska ha nya rätter varje dag, så håll ögonen öppna för nya smarriga recept. Vi börjar med härliga biffar, annorlunda med inslag av citron som gör det mycket fräscht och lite annorlunda
på citronsaftoch olja, blanda väl och smaka sedan av med peppar och. Lägg i en bunke och strö över. Har du färsk mynta hemma är den perfekt att strimla och ha i
Pressa över saften från en citron. Timjan och oregano. Salt och peppar. Olja en rejäl ugnsfast form och sprid ut kycklingdelarna, skockorna och lökarna
Tillsätt sockerärter och låt dem fräsa med någon minut. Fördela salladen och gurkan på tallrikar. Strimla lövbiffen & blanda med soja, råsocker & vinäger
Pressa över saften från en citron. Timjan och oregano. Salt och peppar. Olja en rejäl ugnsfast form och sprid ut kycklingdelarna, skockorna och lökarna
FÄRSBIFFARMEDCITRON, TIMJAN OCH FETAOST. Prova att krydda biffarna med rivet citronskal. Hetta upp oljan i en stekpanna och stek broccolin på medelvärme
Det tar dock lite tid att fylla dem så tillaga dem en dag då det inte är så bråttom med maten. Färsbiffarna passar fint till söndagsmiddagen men även till vardags
Smörj en spring-formmed antingen kokosolja eller smör och ”bröa” med mandelmjöl eller kokosflingor. Placera äggvitorna i en stor bunke tillsammans med hälften av agaven och vispa tills de är styva men inte “torra”
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.