Han är en utmärkt person på alla sätt och vis men just idag är han bäst för att han kom hit och fixade min diskmaskin, vilken var väldigt nära att döden dö
Den smakar fantastisk och den ser ut som en sommarkaka men man kan göra den året runt. Mixa sedan nötterna i en matberedare, mixa ej för hårt de ska inte vara smulor utan mer hackade
En morgonrutin jag brukar köra stenhårt med så här års när förkylningar ekar runt varje hörn är att svepa i mig denna ”wake me up shot” som innehåller citron, ingefära och äpple
Den här pajen har fått vara med på både tjejmiddagar och kalas och blivit stor succé. Nyckeln till framgång med det här receptet är att jag använt mig av en dutt stark riven västerbottenost
I alla dess former. Allt med jul faktiskt och framförallt när hela huset doftar ljuvligt av saffran. Har nämligen gjort Raw Food Cheese-cake med saffran
Rostade jordnötter är ju inte rawfood, men jag gör ett undantag i det här receptet. Lägg dina hemmagjorda praliner i en söt ask med lite papper i så har du en jättefin gåbortpresent
Blanda smör med smält choklad och tillsätt mascarpone. Lägg smeten i 8 stycken muffinsformar som gärna får stå i en muffinsplåt (annars rekommenderar jag att du använder dubbla formar)
Kula upp i vackra glass och garnera med hackade hasselnötter och bananchips. Försvinnande gott för alla, nyttigt samtidigt som du utan problem serverar en dessert till den som inte tål varken mjölk, gluten, laktos eller ägg
Det är ju det som är så spännande med mat - oändliga möjligheter. Jag kallar dem Frozen greek yoghurt breakfast bark, för jag kan bannemig inte komma på ett bra svenskt ord
Toppa med hackad chili och kanske lite persilja eller ärtskott. Jag tycker Raw Food är spännande om än extremt – för att kallas Raw får maten ej upphettats till mer än 42 grader, men bara genom att läsa ingredienslistan tycker jag mig bli lite piggare och starkare inför vintern som kommer snart
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.